tiistai 11. marraskuuta 2008

Eräs "Seksi-Seijaksi" nimeämäni tosin onnistui kerran yllättämään kun oli oven takana ja kävi suoraan asiaan vetämällä vetämällä polvillaan vetskarin


Europarlamenttivaaliehdokkaanne
Seppo Lehto


Seksuaalisesta häirinnästä

Vaikea sanoa tuosta Lenitasta ja kommenteistaan sen verran kieroja ovat

Kenties joskus 30 vuotta sitten olisi saattanut ottaa eteen, jos olisi saunapaljaana tussukkansa kanssa lauteilla eteeni levinnyt ja itse ollut ikäiseni.

Hirveä äänihän tuolla Lenitalla on ollut aina. Ääni jossain falsetin ja raiskatun linnun hätähuudon välimaastossa.

Tiedä olisiko sitä muuta kuin sitä hiljaista Lenitaa rohjennut lähestyä tai sitten korvatulpilla tukittuna pikkuhiljaa linnunlaulun tahdissa tahtipuikolla säestänyt.

Naisilla tuntuu olevan lupa kouria ja kaivaa vehjettä suuhun vaikka kieltäisi.

Aikanaan portsarina totuin siihen että sitä pimpsaa ja tissiä olisi joka ilta olisi ollut tyrkyllä ja naiset joskus jopa aloitti tukkanuottasilla olon takiani, kunnes jouduin puuttumaan, jopa useasti, etten ole kaupan enkä kiinnostunut elämäntilanteestani johtuen.

Eräs "Seksi-Seijaksi" nimeämäni tosin onnistui kerran yllättämään kun oli oven takana ja kävi suoraan asiaan vetämällä vetämällä polvillaan vetskarin auki ja uittamalla pienen viehkon kätensä housun sisään. Kovillehan se otti saada se käsi pois. Saattoi ulkopuolisesta vaikuttaa suihinotolta. Härskeintä oli että ko. Seijan poikakaveri oli muutaman metrin päässä oven takana.

Joten turhaa höpinää tuo naisten ruikutus kähminnästä. Kyllä sitä miehiäkin kähmitään.

Eräs vieläkin tunnettu naiskirjailija hyppäsi syliini kesken takin naulakkoonlaittoni repäisten hameensa ylös ja samalla tissinsä esiin hinkaten märän pillukuvionsa etureiteeni.

Siinä oli portsari- ja asiakaskunnalla ihmettelemistä kun tuli muita paikalle ko. tilanteessa tämän naiset takki toisessa ja toinen käsi tietämättä mitä tekisi.

Aito pilluntuoksu jäi reiteeni muistoksi ;).

Seppo Lehto

ex-portsari nyt eurovaaliehdokkaanne tulevissa koitoksissa

Tampereelta

http://eurovaaliehdokas-kannanottoja-naisiin.blogspot.com/

------------------------------------------------------------------------------------